Η Εταιρεία

Η εταιρεία αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων όπως καταστήματα, εμπορικές εκθέσεις, εργοστάσια, επισκευές κτιρίων, αναπαλαιώσεις διατηρητέων, μεταλλικά κτίρια , εκκλησιαστικά κτίρια τόσο στην περιοχή της Πάτρας όσο και σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Η πολυτελής εμπειρία του παρελθόντος, και η δυναμική παρουσία του σήμερα, καθιστούν την εταιρεία στο μέλλον δυναμική στο χώρο της κατασκευής, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη αποδοχή των πελατών της.

 

Ιστορία

1964
Ο Κωνσταντίνος Καούρης ιδρύει την ομώνυμη τεχνική εταιρεία, και αναδεικνύεται από τους πρώτους στην κατασκευή πολυκατοικιών την εποχή ανοικοδόμησης της πόλης των Πατρών.

1992
Την εταιρεία αναλαμβάνουν οι Θανάσης & Γιώργος Καούρης, πολιτικοί μηχανικοί, υιοί του Κ. Καούρη, προσφέροντας στον χώρο της κατασκευής σύγχρονη όψη, αισθητική αντίληψη και πρωτοποριακό “πνεύμα”.

Διακεκριμένη πια στο χώρο της, η εταιρεία φημίζεται για τις πολυτελείς κατασκευές της, την άρτια μελέτη και επίβλεψη των έργων της, την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί καθώς και την άψογη αισθητική της. Πολυκατοικίες κατασκευασμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, (με λειτουργικότητα & πολυτέλεια εσωτερικών χώρων) μονοκατοικίες (βίλες – εξοχικές κατοικίες) ευρύχωρες με πρωτοποριακό σχεδιασμό, καθώς και συγκροτήματα πολυτελών ανεξάρτητων κατοικιών είναι από τα βασικά έργα της εταιρείας μας.